Ένα μοναδικό σπίτι με ελληνικά προϊόντα βοτάνων, μελιού και super food ήρθε για να σας ταξιδέψει σε νέα συναρπαστικά λιβάδια γεύσεων.
+30 6948819745
info@herbhouse.gr

Καλάθι

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά με αγορές άνω των 55 ευρώ

Σχετικά με εμάς

Ένα μοναδικό σπίτι με ελληνικά προϊόντα βοτάνων, μελιού και super food
ήρθε για να σας ταξιδέψει σε νέα συναρπαστικά λιβάδια γεύσεων.
s
g

Ποιότητα των προϊόντων μας

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στον παραδοσιακό τρόπο συλλογής και πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

g

Ποικιλία των προϊόντων μας

Κοιτάμε να έχουμε τοπικές ποικιλίες βοτάνων μελιών και υπερτροφών γιατί παραμελήσαμε τόσα χρόνια την ελληνική φύση.

Η εταιρία μας

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Τσικνή, με αγάπη για το βότανο και τον άνθρωπο και κυρίως με πολύ μεράκι, μετά από πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ροφημάτων και αφεψημάτων. Μελετήσαμε επί σειρά ετών τις δράσεις του κάθε βοτάνου καθώς και τα μοναδικά μέλια της ελληνικής γης, αποκτήσαμε γνώσεις στην θεωρία αλλά και στην πράξη και γι’ αυτό  ακριβώς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των συνεργατών – παραγωγών μας.

Πρόκειται για παραγωγούς με βιολογική πιστοποίηση, προερχόμενους από όλη την Ελλάδα, που καλλιεργούν ιδιαίτερες τοπικές ποικιλίες με φροντίδα και καινοτόμες μεθόδους καλλιέργειας, αλλά και με το παραδοσιακό στοιχείο πάντοτε  παρόν…

Όπλο μας η αγάπη για τα βότανα και η επιθυμία μας να σας μυήσουμε στον υπέροχο αυτό κόσμο !

Herb House

Ένα μοναδικό σπίτι με ελληνικά προϊόντα βοτάνων, μελιού και super food ήρθε για να σας ταξιδέψει σε νέα συναρπαστικά λιβάδια γεύσεων.

Το όραμα μας

Η χώρα μας διαθέτει πλούτο διαφορετικών ποικιλιών εξαιρετικής ποιότητας βοτάνων, τσαγιού αλλά και μελιού, που πηγάζει από την εξίσου μοναδική χλωρίδα της, κατέχοντας μάλιστα το 50% της βιοποικιλότητας των ειδών αυτών στην Ευρώπη, παρά την τόσο μικρή της έκταση.

Πρόκειται ωστόσο για έναν «κρυμμένο» θησαυρό που δεν έχει δυστυχώς αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα στο βαθμό που του αρμόζει, παρά το γεγονός ότι οι πρόγονοί μας είχαν ανακαλύψει ήδη από την Αρχαιότητα τις θεραπευτικές δράσεις των προϊόντων αυτών και τα χρησιμοποιούσαν για ίαση, καλλωπισμό και όχι μόνο.
Όραμά μας είναι να αξιοποιήσουμε εμείς τον πλούτο αυτό στο έπακρον, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και τα πιο αγνά προϊόντα για την επιχείρησή μας, και να εντάξουμε τον καταναλωτή στον θαυμαστό αυτό κόσμο ώστε να εκτιμήσει κι ο ίδιος το δώρο που αποτελούν τα σχετικά προϊόντα για την υγεία και την ψυχολογία του, ιδίως στα πλαίσια του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Όραμά μας είναι να θέσουμε τα πιο γερά θεμέλια για το μεγαλύτερο και πληρέστερο “HERBHOUSE” , γεμάτο μοναδικά προϊόντα τσαγιού, μελιού, βοτάνων αλλά και κάποιον υπερτροφών και ειδών Delicatessen που έχουν ως βάση τους τα πιο πάνω προϊόντα και φέρνουν το φυσικό τρόπο ζωής ένα βήμα πιο κοντά μας.