Ένα μοναδικό σπίτι με ελληνικά προϊόντα βοτάνων, μελιού και super food ήρθε για να σας ταξιδέψει σε νέα συναρπαστικά λιβάδια γεύσεων.
+30 6948819745
info@herbhouse.gr

Καλάθι

Blog

HomeUncategorizedΧΡΥΣΟΜΕΛΟ – ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΘΑΥΜΑ

ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ – ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΘΑΥΜΑ

Το Herb House είναι το κατάστημα που θα φιλοξενεί καινοτόμα προϊόντα, ποιοτικά προϊόντα και σπάνιες ελληνικές και υπό εξαφάνιση ποικιλίες. Ένας από τους συνεργάτες μας είναι η ΄’ ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ”  ιδιοκτήτες της είναι ο Γιάννης και η Χρύσα.

Λίγα λόγια για αυτή την καταπληκτική σταδιοδρομία :

Ο Ιωάννης Ταμπάρης ξεκίνησε ως σερβιτόρος για πολλά χρόνια, κάτι που τον βοήθησε να αναπτύξει τις κοινωνικές του δεξιότητες. Το 2009 διορίστηκε στην Δημοτική αστυνομία Αθηνών και δούλεψε στον Δήμο μέχρι και το 2013 που ήρθε η γνωστή κατάργηση. Ταυτόχρονα από το 2010 μαζί με την γυναίκα του Χρύσα (εξού και το Χρυσόμελο…), είχαν ξεκινήσει σαν χόμπι την μελισσοκομία διατηρώντας μερικές κυψέλες γιατί το αγαπούσαν σαν ασχολία.

Έτσι λοιπόν, όταν καταργήθηκε η Δημοτική αστυνομία το 2013 ο Γιάννης ενώ θα μπορούσε να παραμείνει στο δημόσιο, πήρε την γενναία απόφαση και το ρίσκο να ξεκινήσει κάτι δικό του, δημιουργικό, που θα τον έκανε ευτυχισμένο  και θα του εκπλήρωνε όλους τους επαγγελματικούς στόχους που ονειρευόταν. Έτσι γεννήθκε το Χρυσόμελο. Ένα ισχυρό brand που θα μπορούσε να προσφέρει  όλους τους θησαυρούς της κυψέλης σε υψηλή ποιότητα και να σταθεί σε οποιαδήποτε ράφια delicatessen – παντοπωλείων – ξενοδοχείων παγκόσμια. Αυτό ήταν το όνειρο του και οι στόχοι του από την αρχή! Πολλοί τον χλέυασαν , τον κορόιδεψαν και τον αποκάλεσαν τρελό που άφησε  το σίγουρο δημόσιο για να ασχοληθεί με τα μελισσοκομικά προιόντα και να μπει στον επιχειρηματικό στίβο. Όμως τα αποτελέσματα, η καταξίσωση και η αναγνωρισιμότητα του Χρυσόμελο μέσα σε 3 χρόνια τον δικαιώνουν απόλυτα! Αυτή τη στιγμή το Χρυσόμελο συνεργάζεται με τα πολυτελές ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και Hilton. Βρίσκεται σε 120 σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Εξάγει τα μελιστάλαχτα προιόντα του σε 16 χώρες με ναυαρχίδα την πολύ απαιτητική αγορά της Ιαπωνίας όπου έχει τοποθετηθεί στη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων biople που έχουν 64 καταστήματα σε όλη την Ιαπωνία.

Η γκάμα των ποικιλιών που προσφέρει το Χρυσόμελο είναι το μέλι βελανιδιάς, μέλι ασφάκας, μέλι ερείκης, μέλι θυμαρίσιο, μέλι πορτοκαλιάς και μέλι ανθέων. Ενώ οι προσμίξεις είναι ο «τουριστικός» κωδικός μέλι ανθέων με λευκά αμύγδαλα και ο καινοτόμος κωδικός θυμαρίσιο μέλι με μύρτιλο!

Ο Γιάννης δεν σταματάει εδώ όμως , λόγω ότι είναι ανήσυχο πνεύμα, διατηρεί μια συνεταιριστική ομάδα στον Πλατύ Μεσσηνίας όπου καλλιεργούνται στρέμματα βιολογικής aloe vera, η οποία μεταποιείται και γίνεται φυσικοί χυμοί με aloe vera. Το brand του νέου εγχειρήματος ονομάζεται Aloe blend και αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στην αγορά 2 κωδικοί Aloe blend με φυσικό χυμό λεμονιού, αγαύη και δυόσμο και Aloe blend με φυσικό χυμό πορτοκαλιού με αγαύη και δυόσμο. Ήδη εξάγεται σε Τσεχία, Γερμανία και Αγγλία.

Post a Comment